Hoe bereik je het SNI?

Plan je route!

Met de fiets

Veilig bereikbaar via de achterkant van de school, nl. via de Vogelenzangstraat. Er is een overdekte fietsenstalling.

Met de auto

Uit Anderlecht, Sint-Pieters-Leeuw en Halle kom je via de Bergensesteenweg. De Ring rond Brussel is vlakbij (afrit 16). Er is een parking op het terrein van de school.

Met het openbaar vervoer

MIVB Metrohalte

Ceria/Coovi (lijn 1 en 5) en de eindpunten van de buslijnen 75 (uit Anderlecht Goede lucht) en 98 (uit Ukkel Helden) liggen vlakbij de school.

Kijk op www.mivb.be voor de bereikbaarheid van de school met het Brussels openbaar vervoer.

De Lijn

Heel wat buslijnen uit Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Lennik, Gooik en Dilbeek stoppen vlakbij de school. Er zijn frequent bediende haltes op de Josse Leemanslaan en op de Bergensesteenweg.

De MIVB en www.delijn.be bieden goedkope abonnementen aan voor scholieren.

NMBS

Achter het metrostation Ceria/COOVI ligt het treinstation van Anderlecht. Op www.belgiantrain.be kan je de dienstregeling opzoeken.

Ontdek onze aangename cafetaria

Onze school beschikt over een bijzonder ruime en aangename cafetaria. Leerlingen kunnen er eigen boterhammen (liefst in een brooddoos) opeten.

Er worden ook warme maaltijden aangeboden. Deze worden verzorgd door de Compass Group. Er kan gekozen worden tussen twee evenwichtig samengestelde warme maaltijden, waarvan steeds één vegetarische maaltijd.

De leerlingen van de lagere school krijgen een warme maaltijd met soep, hoofdschotel en dessert.

De leerlingen van de secundaire school kunnen kiezen voor een volledige warme maaltijd of enkel de soep, hoofdschotel of dessert.

Daarnaast is er ook een broodjesbar beschikbaar.

De betaling gebeurt veilig met een gepersonaliseerde eetkaart.

Prijslijst

Het menu

Schooluren en opvang

We verwachten van iedereen om tijdig aanwezig te zijn. We bieden ook voor- en naschoolse opvang aan. Voor de leerlingen van de kleuter- en lagere school bieden we dit ook op woensdagnamiddag aan. 

Schooluren  Voormiddag Namiddag
Kleuterschool Van 08.40 tot 11.50 Van 13.10 tot 15.30
Lagere school Van 08.35 tot 11.50 Van 13.05 tot 15.30
Secundaire school Van 08.30 tot 12.10 Van 13.25 tot 15.55

 

Opvang Voor school Na school Op woensdag
Kleuterschool Van 07.00 tot 08.25 Van 15.45 tot 18.00 Van 12.05 tot 18.00
Lagere school Van 07.00 tot 08.20 Van 15.45 tot 18.00 Van 12.10 tot 18.00 
Secundaire school De school is vanaf 07.00 geopend. Onze cafetaria is open van 08.00 tot 08.15. Je kan je facultatief inschrijven voor de avondstudie van 16.15 tot ten laatste 17.45.  

Inschrijven in het SNI

Wij volgen de procedure van het LOP. Alle informatie over de inschrijvingen kan teruggevonden worden op www.inschrijveninbrussel.be.

Voor de overstap van kleuters uit de 3de kleuterklas naar het 1ste leerjaar van het SNI hoeft u niets te doen. Deze kinderen zijn automatisch ingeschreven. Een inschrijvingsformulier geven we begin januari mee.

Voor de overstap van het zesde leerjaar naar het secundair dient het tijdspad van de secundaire scholen gevolgd te worden. Deze info is ook terug te vinden op www.inschrijveninbrussel.be