Welkom in onze lagere school!

In onze lagere school krijgen de leerlingen de kans om hun talenten te ontplooien. In onze school creëren we een omgeving waarin leren en groeien centraal staan. Samen bouwen we aan een sterke basis voor de toekomst van elk kind!

Zorgzaam onderwijs voor unieke leerlingen.

Wij zijn trots op ons degelijk en zorgzaam onderwijs, waarin het welbevinden van ieder kind centraal staat. Wij geloven dat elk kind uniek is, met zijn eigen talenten en uitdagingen. We benaderen elk kind vanuit dit standpunt en willen elk kind zo ver mogelijk brengen. 

Wij hechten veel waarde aan de totale ontwikkeling van het kind. Ons onderwijs richt zich niet alleen op intellectuele groei, maar ook op communicatieve, sportieve, sociaal-emotionele vaardigheden en meer. 

Om optimale aandacht te garanderen, houden wij de klassen klein met maximaal 20 leerlingen per klas. In elk leerjaar zijn er drie klassen, waarbij de klasleerkrachten nauw samenwerken door wekelijks overleg. 

Onze leerkrachten lichamelijke opvoeding verzorgen turn- en zwemlessen. Tijdens de middagpauze zorgen we voor verschillende spelactiviteiten.