Welkom in onze kleuterschool!

Onze kleuterschool is een veilige omgeving waar kleuters spelenderwijs leren, ontdekken en groeien. Samen met hun klasgenoten, juffen en meesters leggen ze de basis voor een stralende toekomst.

Naar de klassen

Onze kleuterschool, waar kleuters de ruimte krijgen om te groeien.

Kleuter zijn in het Sint-Niklaasinstituut is:

Samen met juffen, meester(s) en alle vrienden van de klas heel veel ontdekken, inoefenen, beleven en leren in één van de speelwerkplaatsen van de klas.

Vertelhoek, bouwhoek, knuffelhoek, knutselhoek, schrijfhoek, leeshoek, experimenteerhoek, computerhoek… Je zegt het maar, je vindt het er allemaal.

Elke dag ravotten, klimmen en klauteren in het speelbos van onze kleuterschool. Evenwicht oefenen op boomstronkjes, je weg zoeken in het doolhof, ridder spelen in een zelfgemaakt kamp… Kom je snel mee op ontdekking?

Samen groot worden, zorgen voor elkaar, heel veel kansen krijgen, geven en benutten. Dit als basis om te groeien tot levenslustige, positieve en sociaal geëngageerde mensen. Groot of klein, snel of traag: iedereen is welkom bij ons. Juffen en meesters helpen je graag om te leren en te groeien op jouw wijze en op jouw tempo. Samen maken we er een fantastisch schooljaar van.