Wie is wie

Leer onze betrokken leerkrachten kennen. Zij zorgen dagelijks voor kwalitatief onderwijs met het oog op het welbevinden van elk kind.

Ons team

Welkom in het eerste leerjaar

Juf Marijke, juf Lore, juf Ellen, juf Lysbeth, juf Clara, juf Trees

Lezen, rekenen, schrijven, lezen, ….” De fundering van het leren ligt in onze handen.

Welkom in het tweede leerjaar

Juf Yousra, juf Laura, juf Sarah, juf Jessica

Onze liefde is zo groot en divers, er is plaats voor iedereen. We hebben geen geheim voor succes, gewoon je best doen en “iets” leuk vinden. Succes is de kruising van geluk en hard werken.

Welkom in het derde leerjaar

Meester Anthony, juf Ellen, meester Wim, juf Rani

In het 3de leerjaar zit je niet zomaar. Zonder gemopper of “ja maar” wordt een schooljaar wonderbaar. Samen spelen en tot leren komen, het wordt net zo leuk als in je dromen.

Welkom in het vierde leerjaar

Juf Lauren, juf Kim, juf Sonja, juf Lyn

In het 4de leerjaar gaan we 5 dagen naar het bos. We rekenen er tot 100 000 op los. We onderzoeken de wereld in onze lessen en leren Frans want Nederlands spreken we hier sowieso.

Welkom in het vijfde leerjaar

Meester Frederik, juf An, juf Jana, juf Sara

In ons 5de leerjaar word je verwelkomd door 3 enthousiaste leerkrachten en hun ondersteuner. Niet alleen wordt er heel wat nieuwe leerstof aangebracht, maar er is ook voldoende afwisseling door tal van uitstappen. Samen maken we er steeds opnieuw een top jaar van!

Welkom in het zesde leerjaar

Meester Dennis, meester Glen, juf Karen, juf Sonja, juf Ilse

In het zesde stomen we de leerlingen klaar voor de grote stap naar het middelbaar. We verwachten een goede werkhouding en 100% inzet, dan garanderen we ook momenten van ontspanning en dolle pret.

LO-team

Meester Wilfried, juf Marleen

In het water, op de grond. Het is fijn en gezond. Sport geeft je een goed gevoel, na een dagje op een stoel. Bewegen is “cool”

Zorgteam

Juf Isabel en juf Kathleen

Voor ons is ieder kind uniek. We streven ernaar om kinderen en ouders deskundig te begeleiden. We werken constructief samen met leerlingen, leerkrachten, ouders en externe partners.

Secretariaat

Juf Griet en juf Laura

Het secretariaat is het aanspreekpunt van de school. We staan in voor het beantwoorden van vragen van ouders, leerlingen en leerkrachten. We zorgen voor de brieven, materialen, uitstappen, … We verzorgen kleine en grote wondjes en bellen ouders als kinderen ziek zijn of gekwetst.

Directieteam

Kaatje Van Lathem, adjunct-directeur: Els Van Belle

Samen willen we bouwen aan een warme school waar iedereen zich thuis voelt.

Als kapitein van een gemotiveerd team willen we ieder kind de ruimte geven om te groeien.

Dit doen we niet alleen  maar samen met leerlingen, leerkrachten en ouders.