Welkom in het SNI!

Het Sint-Niklaasinstituut is een grote groene school op de grens tussen Anderlecht en Sint-Pieters-Leeuw. Wij geven meer dan 1200 leerlingen van kleuter-, lager en secundair onderwijs de ruimte om zich helemaal te ontplooien en door te groeien tot jongvolwassenen volgens hun eigen talenten.

SNI, school met een visie

Ons logo reflecteert perfect waar wij voor staan in het Sint-Niklaasinstituut. Onze school vormt één geheel met de 3 campussen (kleuterschool, lagere school en secundaire school) samen. Groei en ontwikkeling staan centraal op SNI. We zien de ontwikkeling van de kinderen als een groeiproces: van kiem in de kleuterschool tot plantje in de lagere school, uiteindelijk uitgroeiend tot een sterke boom. Dit alles in een veilige, huiselijke sfeer. Daarom kozen we een huis voor de vorm van ons logo.

Kleuterschool

Meer informatie

Lagere school

Meer informatie

Secundaire school

Meer informatie

Nuttige informatie

Het Sint-Niklaasinstituut is een katholieke dialoogschool, opgericht door de Broeders van Scheppers met een uitgesproken visie op onderwijs.

Meer weten…

Actua

Wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in onze school? Neem dan zeker regelmatig een kijkje op onze Actuapagina.

Wil je graag weten hoe het eraan toegaat in onze school?

Neem alvast een kijkje op onze Facebookpagina!