Kleuter zijn in het Sint-Niklaasinstituut is:

Samen met juffen, meester(s) en alle vrienden van de klas, heel veel ontdekken, inoefenen, beleven en leren in één van de speelwerkplaatsen van de klas.

Vertelhoek, bouwhoek, knuffelhoek, knutselhoek, schrijfhoek,leeshoek, experimenteerhoek, computerhoek… Je zegt het maar, je vindt het er allemaal.

Elke dag kunnen ravotten, klimmen en klauteren in het speelbos van onze kleuterschool. Evenwicht oefenen op boomstronkjes, je weg zoeken in het doolhof, ridder spelen in een zelfgemaakt kamp… Kom je snel mee op ontdekking?

Samen groot worden, zorgen voor elkander, heel veel kansen krijgen, geven en benutten, dit als basis om te groeien tot levenslustige, positieve en sociaal geëngageerde mensen.  Groot en klein, snel of traag: iedereen welkom bij ons. Juffen en meesters helpen je graag om te leren en te groeien, op jouw wijze en op jouw tempo. Samen maken we er een fantastisch schooljaar van.

Hier vindt u ons schoolreglement.

Inrichtende Macht

VZW Scheppers Anderlecht
Bergensesteenweg 1421
1070 Anderlecht
02 523 15 20
SNI is een school van de Broeders van Scheppers. De Broeders van Scheppers hebben een heel eigen opvoedingsproject, dat je hier kan inkijken. ..