SCHOOLJAAR 2019-2020

Volgend jaar naar secundair? De aanmeldingen via www.inschrijveninbrussel.be zijn afgelopen. U krijgt bericht wanneer wij u kunnen inschrijven. Niet aangemeld en toch interesse in SNI? Wij kunnen u pas helpen met de start van de vrije inschrijvingen op 10 mei 2019. Onze excuses daarvoor. Als u informatie nodig heeft, helpen wij u graag op de opendeurdag van 23 februari.

Het Sint-Niklaasinstituut volgt, zoals alle Nederlandstalige secundaire scholen in Brussel, de regels en de kalender van het LOP Brussel. U vindt alle informatie daarover op www.inschrijveninbrussel.be. Dit betekent onder meer dat wij 55% van de vrije plaatsen kunnen voorbehouden voor leerlingen waarvan een van de ouders Nederlandstalig is. In combinatie met een zeer grote capaciteit in het eerste jaar (170 plaatsen) zorgt dit er in de praktijk voor dat Nederlandstalige leerlingen die samen naar school willen bij ons zeker zijn van hun inschrijving.

Wil je informatie of hulp? Op zaterdag 12 januari (10 tot 14 uur) en op vrijdag 18 januari (16.30 tot 20.30 uur) ben je welkom op school. Wij geven daar alle uitleg over ons vernieuwde eerste jaar. We helpen je ook met aanmelden.
De opendeurdag vindt dit jaar plaats in februari. We heten je graag welkom op school op 23 februari, met een dag vol informatie over 1ste, 2de en 3de graad. Je zal die dag ook kunnen genieten van de pannenkoeken en de croques van de het oudercomité.

Voor het schooljaar 2018-2019 is er in sommige klassen nog plaats. Voor meer informatie daarover contacteert u de school op 02 523 15 20.