SCHOOLJAAR 2019-2020

Wil je graag naar SNI komen in het schooljaar 2020-2021? Het is nu duidelijk hoe je je kan inschrijven.

  • Begin januari zullen broers en zussen van de huidige leerlingen en kinderen van personeelsleden zich eerst kunnen inschrijven op school. Zij krijgen nog een uitnodiging met de juiste datum.
  • Van 2 tot 31 maart kunnen de anderen zich aanmelden via www.inschrijveninbrussel.be. In mei volgen dan de inschrijvingen op school.

Wanneer de exacte data bekend zijn, zullen we dat hier ook meteen melden.

Omdat het Sint-Niklaasinstituut een Nederlandstalige school in Brussel is, krijgen leerlingen met minstens 1 ouder die voldoende Nederlands spreekt, 55% voorrang bij de inschrijvingen. Op die manier zijn Nederlandstaligen bij ons verzekerd van een plaatsje. Meer info op Wie heeft voorrang?

Vergeet niet dat je op zaterdag 14 maart 2020 van 14 tot 18 uur kan komen kennis maken met de school, dan houden we opendeurdag en pannenkoekenfeest. We geven informatie over al onze studierichtingen in eerste, tweede en derde graad. Je kan demo-lesjes bijwonen. We helpen je met al je vragen over inschrijven en aanmelden. Welkom!

(De oorspronkelijk datum voor de opendeurdag was 15 februari. Omdat de politie grote verkeersdrukte verwacht door een evenement van onze Zweedse overburen, gaat de opendeurdag dus niet door op 15 februari, maar wel op 14 maart)