SNI in actie

100 dagen

Met veel minder dan 100 dagen te gaan, vierden de zesdejaars hun nakend afscheid van de school. Foto’s vind je hier.

Leerkrachten – Leerlingen 3-3

Vrijdag 27 april speelden de (heren) leerkrachten en de leerlingen hun jaarlijkse voetbalmatch in het kader van de vastenactie. Na een spannende wedstrijd, waarin de leerkrachten heel lang aan de winnende hand waren, werd het tenslotte een mooie deling van de punten, 3 – 3.

Vanille maakte een paar echt heel mooie foto’s, die je op deze pagina kan bekijken. Veel plezier daarmee!

Vastenactie

Op de laatste dag voor de paasvakantie hielden we onze traditionele vastenactie. In de voormiddag was er een geweldig free-podium, ‘s middags een druk bijgewoonde sobere maaltijd, na de middag allerlei activiteiten per graad.

Daarbovenop zijn er ook vele andere evenementen: de nu al beroemde SNI-quiz in maart, het plechtige galabal van de zesdejaars, de sportwedstrijden tussen leerlingen en leerkrachten, de wafelenverkoop… De opbrengsten gaan naar de projecten van de Broeders van Scheppers in Burundi en, dit jaar, naar Bednet, als dank voor de grote hulp die we van hen mogen ontvangen bij de begeleiding van onze zieke leerlingen.

Foto’s van de vastennamiddag vind je hier!

1H wint MNM-wedstrijd

1H deed bij MNM mee aan een wedstrijd over  zichtbaarheid in het verkeer en wonnen. Ze kregen niet enkel fluo hesjes voor hun eigen klas, maar wel een klein 600 stuks! Deze werden uitgedeeld aan de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar, de leerlingen van de eerste graad secundair en de sportieve leerkrachten die er eentje wensten. De zichtbaarheid in het verkeer is verzekerd! Nogmaals een dikke proficiat aan 1H en hun titularis, de heer Decembry.

Kerstactiviteit

Mannequin Challenge

De leerlingen van het eerste jaar maakten in de les LO een “Mannequin Challenge” rond het thema vollebal.

Bekijk één van de filmpjes hier.

 

 

1 september 2016

Leerkrachten, opvoeders en al het personeel dat instaat voor de school zijn klaar voor het nieuwe schooljaar. Wij startten met de vergroening van de speelplaats, verwelkomden een paar nieuwe, gedreven leerkrachten en vonden inspiratie voor nog betere lessen en begeleiding!

We wensen alle leerlingen een heel mooi jaar!

DSCF5862

 

11 maart 20-16

De zesdejaars hebben hun laatste 100 dagen gevierd.

Je vindt de foto’s hier.

 

18 maart 2016

SNI quiz back to school 3!